- Annons -

Därför flyttade Smederna inte sin final: ”Ligger mycket planering bakom”

Smederna blev erbjudna att flytta sin finalmatch sedan det stod klart att den första matchen i Gislaved ställs in. Man valde att inte göra det.

- Annons -

Många har ställt sig frågan i sociala medier vad som hände med Smedernas hemmaplansfördel när matchen i Gislaved blev inställd. Smederna erbjöds att flytta sin match till onsdagen nästa vecka, Jerker Eriksson berättar varför man sa nej till det.

– Det är klart att vi inte vill ändra körordningen om vi inte behöver. Vi har ju valt att börja borta av en anledning. Vi vill inte flytta vår match, men det finns inga garantier att det är bättre väder nästa vecka. Då står vi där med VIP-mat till trehundra personer och en förlust på 250-tusen för alla omkostnader.

– Smederna har ett ganska rigoröst arrangemang med fyrverkerier och kringarrangemang. Det är inte bara att sätta in potatisssalladen i kylen och köra nästa vecka. Det är ganska mycket planering som ligger bakom. Jag har full förståelse för att Lejonen gjorde som de gjorde och att vi gör som vi gör, det är inga konstigheter, avslutar Jerker Eriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna