- Annons -

Dansken förlänger med Västervik: ”Glad och stolt”

Under torsdagslunchen står det klart att Mads Hansen förlänger med Västervik Speedway.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Mads Hansen har kört för klubben sedan 2019. Nu är han klar för ytterligare en säsong i Småland.

– Jag är glad och stolt över att vara en del av Västervik Speedway 2024. Jag tycker själv att jag har haft ett fantastiskt år och jag har verkligen gjort mitt yttersta för att leverera en bra insats för klubben. Jag är stolt över att vi tog oss hela vägen till SM-final efter att ha varit nära tidigare säsonger. Jag hoppades att vi skulle vinna för jag tyckte att vi förtjänade det efter att ha tagit hem grundserien och varit det stabilaste laget, säger Mads Hansen i ett pressmeddelande.

Mads Hansen går in med ett snitt på 1.542.

- Annons -

Västervik 2024
Mads Hansen, 1.542
Anton Karlsson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna