- Annons -

Daniel henderson klar för Rospiggarna: ”Fanns aldrig en tvekan”

Daniel Henderson kraschade otäckt i slutet av årets säsong. Nästa säsong är han tillbaka på hojen. Han kommer att representera Rospiggarna i Bauhausligan och Vargarna i Allsvenskan.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Daniel Hendersons otäcka skada kommer inte att hindra honom från att köra speedway nästa säsong. Idag Står det klart att han fortsätter i Rospiggarna. I år blev det 14 matcher för Daniel i Bauhausligan med ett snitt på 0.611 poäng per heat. Således går han in på snittet 0.500 då han får snittrabatt.

Så här kommenterar han förlängningen till Rospiggarnas Facebooksida.

”När frågan kom från Peter Jansson och sportchefen Thomas Viktorsson om jag ville förlänga med Rospiggarna fanns det aldrig en tvekan. Likväl dom som jag själv var osäkra på min framtid om jag ens kunde köra speedway nästa år efter min skada men när beskedet kom från läkarna att allt är grönt bara jag sköter min rehab så var vi överens direkt. Trots att jag bara varit i Rospiggarna i två år så känner jag mig verkligen som hemma i klubben. Atmosfären i föreningen är bra och andas verkligen Speedway. När jag passerar Gulf-macken och åker in i Hallstavik blir jag positiv direkt. Vi har byggt upp en bra och nära relation i klubben där det bara finns möjligheter. Jag hoppas verkligen jag får stanna i Rospiggarna ett antal år framöver”, säger Daniel Henderson.

- Annons -

Rospiggarna 2022
Kai Huckenbeck 1.862
Kim Nilsson 1.835
Andzejs Lebedevs 1.723
Victor Palovaara 0.500
Daniel Henderson 0.500

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna