- Annons -

Daniel Davidsson om stjärnföraren: ”Har bett honom skriva en redogörelse till styrelsen”

Piotr Pawlicki dök aldrig upp till Piraternas match mot Dackarna förra veckan. Daniel Davidsson kommenterar det inträffade.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piotr Pawlicki är Piraternas snittmässigt bästa förare, att han inte dök upp mot Dackarna var därför ett tungt avbräck för Motalalaget. Vad som var ännu värre var att han meddelade sitt återbud så sent att Daniel Davidsson inte hann få dit en ersättare.

Efteråt så hänvisade Davidsson till att Piotr Pawlicki hade personliga skäl. Nu kommenterar han det ytterligare.

– Privat är privat och han vill inte dela med sig om varför han inte kom. Men vi har ändå bett honom att skriva en redogörelse till styrelsen, säger Piratledaren till MVT.

- Annons -

– Jag har ingen anledning att se att något fel gjorts. Han trivs i laget och han har fått betalt. Jag har ingen dålig känsla. Men han ska få ge sin redogörelse och den ska komma senast i helgen, fortsätter han.

Piotr Pawlicki finns inte med under tisdagens match i Västervik. Enligt uppgifter är han inte tillgänglig.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna