- Annons -

Daniel Davidsson om hur troligt det är att flytta till Linköping: ”Kommer gå ganska fort till beslut”

Piraterna är inte överens med Motala kommun om hyran för Dunteberget, en lösning på problemet är att flytta verksamheten till Linköping.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

MVT rapporterade under sommaren att Piraterna har sagt upp sitt hyresavtal.

– Vi har varit här några gånger tidigare och försökt få till en förändring av avtalet men det har varit fullständigt omöjligt. Så det fanns inte mycket mer att göra än att säga upp det, sa Piraternas ordförande Conny Svärdvall till tidningen då.

Nu när Piraternas säsong har avslutats har frågan återigen kommit upp till ytan.

– Vår stora grej är avtalet med kommunen. Det har vi sagt upp, så det måste lösas om vi ska ha någonstans att åka nästa år. Det kan låta som det är en bagatell, men det är en ganska stor fråga. Så är det. Vi ägde den för några år sedan. Sen vart det någon affär mellan kommunen och klubben 2016, eller när det var. Nu har vi haft ett hyresavtal i två eller tre år. Vi tycker inte vi mäktar med det. Det är stora pengar som går och det krävs sinnesjuka manstimmar att hålla det här i ordning, sa Daniel Davidsson till Speedwayfans.se i tisdags.

- Annons -

I MVT har det spekulerats i om en flytt till Linköping skulle kunna vara möjligt om man inte kommer överens med kommunen. I ett SMS svarar Daniel Davidsson på min fråga om hur troligt han skulle säga att det är.

– Vi har plan 1-4 typ, Linköping finns med bland alternativen men inte i första hand. Mötet med kommunen kommer förhoppningsvis snart och jag tror det kommer gå ganska fort fram till beslut efter första mötet, jag återkommer när mer info finns, skriver Daniel Davidsson.

Piraternas säsong tog slut i tisdags då man fick se sig besegrade av Rospiggarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna