- Annons -

Daniel Davidsson efter skadesmällen: ”Vi vill låna en förare”

Piraternas förstasvensk Mathias Thörnblom har skadat sig i Polen och missar därmed lagets premiär. –Det är katast, säger Daniel Davidsson till MVT.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Piraterna har satsat hårt till den här säsongen, man har fler stjärnor i laget än vad man haft de senaste åren. Utöver det så har man även förstärkt på svensksidan genom att låna in Mathias Thörnblom från Lejonen.

Nu ser han ut att bli borta stora delar av säsongen, han har ådragit sig en bruten fot, krafitg hjärnskakning och har vätska i lungan.

– Det var det här som inte fick hända, men det är så det är. För hans skull är det katastrof och för oss är det också katastrof, säger Piraternas lagledare Daniel Davidsson till MVT.

Daniel Davidsson har en plan på hur man vill ersätta Mathias.

– Lösningen vi vill ha är ett lån från ett annat lag av en 0,5-snittare. Men vi vet inte om vi hinner få det klart. Vi får se.

- Annons -

Piraterna möter under tisdagskvällen Indianerna på bortaplan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna