- Annons -

Daniel Davidsson efter segern: ”Vi är tyngre topp fem”

Piraterna tog sin tredje raka seger när Smederna kom till Motala. En nöjd Daniel Davidsson berättar vad som gjorde att Piraterna fick jubla.

- Annons -

Piraterna vann till slut matchen med 48–42, men det var länge en hård kamp och det kändes ovisst vilka som skulle vinna.

– Det var jämnt hela vägen, det stod och vägde länge och väl. Det var spännande, det känns skönt att lyckas vinna såna matcher. Jag tycker att vi är tyngre topp fem, det vi skickar ut i nomineringen är tyngre än dem, säger Daniel Davidsson.

Är det någon prestation som sticker ut lite extra?

– Jag tycker att Fajfer, Pawlickibröderna och Przedpelski gör det bra. Pawel har ju vänt på det ordenligt, han dippade lite några matcher men är nu tillbaka i god form.

- Annons -

Piraterna har varit starka så här långt i år, frågan är om de är starkare än förväntat?

– Vi är nog lite bättre än vad vi planerat. Men vi vet att vi har ett bra lag med en bra topp fem. Jag är inte helt överraskade men det är lite bättre än vad vi hade trott, det får vi nog säga.

Drygt 1700 åskådare hade letat sig till arenan, det är okej med tanke på att regnet stod som spön i backen under eftermiddagen.

– Regnet kom i dödens tid för speedway, vid sexhugget. Det tog nog bort ganska mycket, för några år sedan hade vi varit jätteglada för 1700 och nu kommer det så mycket när det regnar. Men vi skulle behöva lite mer för att må bra, avslutar Daniel Davidsson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna