- Annons -

Dackarna spänner bågen inför finalen – världsförare klar

Maciej Janowski är som ni säkert känner till skadad. Det är ingen dålig ersättare som kommer in.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under fredagen stod det klart att Dackarna väljer att ersätta Maciej Janowski. In kommer Leon Madsen som bland annat har två VM-silver på meritlistan.

– Med tanke på Janowskis skada har det varit mycket funderande. Att köra riders är inte optimalt, det sliter på killarna och skulle vi få någon mer skada blir det riktigt tufft. Jag har vridit och vänt på det, säger Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

Leon Madsen passar bra som ersättare för Maciej Janowski. Även om det inte såg ut som det från början.

- Annons -

– Vi behövde hitta en förare med ett lägre snitt än Maciej Janowskis ingångssnitt och på så sätt var det väldigt begränsat. Nu visade det sig att Leons snitt omräknat från den danska ligan fungerade och att han var tillgänglig. Han är positiv och tycker att det ska bli roligt att köra finalmatcherna för Dackarna, fortsätter Mikael Teurnberg.

Finalen mellan Dackarna och Västervik inleds på tisdag i Västervik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna