- Annons -

Dackarna lånar förare från Lejonen: ”Väldigt rutinerad”

Inför bortamötet med Piraterna väljer Dackarna att låna in Daniel Henderson från Lejonen. Det görs då laget dras med flera skador.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dackarna väljer att använda regeln som säger att man får låna en 0.500 förare som inte kör för sitt ordinarie lag. Daniel Henderson är inte uttagen för Lejonen, därför väljer Dackarna att låna honom till mötet med Piraterna.

– Det är en väldigt rutinerad förare och som är riktigt bra i sina bästa stunder. Det känns bra med honom, säger Mikael Teurnberg till Vimmerby tidning.

Laget dras med flera skador inför mötet med serieledande Piraterna.

- Annons -

– Noel Wahlqvist har varit borta i ett par veckor på grund av en knäskada, men ska till läkare idag (måndag) och kolla upp det. Dessutom skadade sig både bröderna van Dyck i SM-kvalet i Hagfors i helgen och kan inte köra. 

Daniel Henderson lånas ut i en match och är därefter tillgänglig för Lejonen igen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna