- Annons -

Dackarna kommer till Eskilstuna med ett bra flyt: ”Vill ge honom chansen”

När Smederna och Dackarna drabbar samman under tisdagen kommer gästerna dit med två poängs försprång i bonuskampen.

- Annons -

Förra veckans match i Målilla var en riktigt rysare, till slut blev det hemmalaget som fick jubla. Under tisdagen väntar returmötet. Mikael Teurnbergs manskap har god form, de kommer nämligen till matchen med tre raka segrar i bagaget.

– Ja, nu är vi verkligen med och kommer med en bra känsla. Det kommer bli en jäkligt tuff bortamatch och Smederna är säkert revanschsugna. De kommer sälja sig dyrt. Vi behöver nog göra en bättre insats än i segermatchen mot dem senast, säger han till Vimmerby Tidning.

Han väljer att endast göra en förändring i laget. Ut går Avon Van Dyck och in kommer Sammy Van Dyck.

– Jag känner att jag vill ge Sammy chansen att åka. Han har varit lite skadad på sistone men är redo nu. Han har ju varit med i hetluften och kört tidigare, så det är liksom ingen debutant som kommer in.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna