- Annons -

Då kommer Fredrik Lindgren tillbaka: ”Om allt går som det ska…”

Fredrik Lindgren kraschade hårt i Finalen av Målillas Grand Prix. Nu kommer ett glädjande besked om skadeläget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter en mycket bra tävling där han plockat 16 poäng på sex heat var Lindgren nära att sluta tvåa i Grand Prix-tävlingen i Målilla. I vägen för det stod en hård krasch i finalheatet.

– Jag kommer in lite för hårt. Underlaget är lite lömskt. Det har blivit mycket gummirester på den hårda ytan som gör att jag får alldeles för mycket fäste och klarar inte av att hålla den linje som jag skulle vilja hålla. Jag dundrar rakt in i Martin Vaculik som leder finalen, olyckligtvis och kör ner oss båda två, säger Fredrik Lindgren till SVT.

Efter att ha undersökts på sjukhus står det klart att Lindgren har drabbats av en lättare hjärnskakning. Han har dock klarat sig från frakturer och andra skador. Under nästa vecka är det dags för Lag-VM. Fredrik hoppas och tror att han är tillbaka tidigare än så.

- Annons -

– Efter omständigheterna tycker jag att jag mår bra. Om allt går som det ska, ska jag kunna göra en ligamatch i Polen och vara redo för lag-VM

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna