- Annons -spot_img

Cirkus Pedersen rullar vidare: ” Jag hoppas att han har lärt sig en läxa”

Nicki Pedersen var först avstängd, sedan överklagade han och fick köra under tiden. Därefter stängdes han av på nytt. Nu har dansken överklagat igen vilket ger honom möjligheten att fortsätta köra.

- Annons - ad

Nicki Pedersen stängdes som bekant av tidigare i somras, nu är dansken tillbaka på banan igen. Nicki berättar i en intervju med TV2 att han inte hade kunnat skriva ett nytt kontrakt i Polen 2022 om han varit avstäng över vintern. Hade han inte kunnat skriva ett nytt kontrakt hade karriären varit över.

Nicki är mycket lättad över beslutet. Dansken kör söndagens viktiga match för sitt GKM Grudziadz.

Jag kan tycka att det är lite märkligt hur man först kan bli avstängd sedan komma tillbaka för att sedan bli avstängd igen. Jag hade önskat att de hade stått fast vid sitt första beslut, Nickis beteende är stundtals oacceptabelt. Det hade varit på sin plats att det resulterade i en avstägning.

Sportsligt är det bra då vi fortsatt får se en stor profil på banan, det negativa är att det sänder fel signaler till ungdomarna som håller på med sporten. Eftersom att jag gillar att se saker positivt så är det kul att Nicki slipper avsluta sin karriär. Förhoppningsvis har den gode Pedersen äntligen lärt sig att hans beteende riskerar att få konsekvenser.

Adam Holman
Bild: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna