- Annons -

Chris Holders Twitter fortsätter att vara intressant: ”Tänk om domaren kunde kommunicera med…”

Som vi skrivit om tidigare så har Chris Holder twittrat om att vissa polska juniorer borde få sina licenser indragna. Det är inte den enda idéen han har.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När Chris Holder inte kan köra på grund av sin skada har han istället kommit med flera idéer på sin Twitter.

Det är tydligt att han har tröttnat på unga förare, i synnerhet polacker som satsar för hårt. Men det är inte den enda tanke han har. Senare under söndagskvällen kom han med en idé där han tycker att domaren ska kunna kommunicera sitt beslut på arenan.

”Tänk om domaren kunde kommunicera med publiken och berätta exakt vad han ser direkt när han tar beslutet. Jag tror att det skulle vara jättebra, det finns ju redan i många sporter”, twittrar 2012-års världsmästare.

- Annons -

Chris Holder dras sedan slutet av april med en nackskada. När skadan inträffade var prognosen att han skulle vara borta i 8-10 veckor.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna