- Annons -

Bryr sig Hallstaviksborna ens om ifall laget finns kvar?

Rospiggarna har ekonomiska problem, då väljer publiken i närområdet att stanna hemma istället för att stötta laget.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Rospiggarna kämpar för att hålla huvudet över vattenytan, det görs genom att köra med ett starkt lag hemma och ett, ja låt oss säga mindre starkt lag borta. En metod man kan säga vad man vill om, men måste man så måste man, antar jag.

Nåväl, det är en sak. Vad som är ännu tråkigare att se är lagets publiksiffror, på två matcher har man i runda slängar lockat 2632 åskådare. Om vi hade pratat för fem år sedan hade det varit en katastrofal siffra att ha i en match. Nu pratar vi den totala siffran för två matcher.

Nu ska vi väl ha i åtanke att vädret såklart spelade in lite under tisdagen. Men kom igen, 982 personer. Det är vad Allsvenskan lockar en bra dag. Det finns inga ursäkter och jag lider med Hallstavik. Det är klart att de behöver storpublik just nu för att få snurr på ekonomin igen.

Varför publiken inte kommer finns det också anledningar till. Jag vill inte vara elak, men hur mycket racing får du se för entrépengen i Hallstavik? Just nu inte mycket. Backar man bandet några år så var det mycket bättre racing, och vi alla minns väl hur det såg ut på läktarna då? Just det, välfyllt.

- Annons -

Det är tråkigt att det ser ut som det gör och naturligtvis hoppas jag att Rospiggarna får ordning på bekymret. Men man undrar ju, bryr sig Hallstaviksborna ens om ifall laget finns kvar? Det känns nästan inte så om man tittar på publiksiffrorna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna