- Annons -

Bråket mellan team PHB och Lindbäck fortsätter: ”Hans tur att betala”

Antonio Lindbäck körde stora delar av säsongen för Team PHB. Han valde sedan att lämna teamet i augusti, därefter har det varit bråk mellan de båda parterna.

- Annons -

Team PHB och Antonio Lindbäck är oense om pengar, sedan tidigare hävdar Antonio Lindbäck att han inte fick sin slutlön när han lämnade teamet. Teamchef Tomas Hellström hävda å sin sida att Antonio var skyldig teamet pengar för en böter och en skatteskuld som de betalat för Lindbäck.

Enligt Avesta Tidning ville Tomas Hellström dra av slutlönen på Lindbäcks skuld. Nu har han dock betalat slutlönen.

– Lindbäck drog in en advokat och jag fick veta att det inte fanns något som hette kvittningsrätt, så jag betalade, säger Hellström till Avesta Tidning.

Då kan man tro att allt är frid och fröjd, men så enkelt är det inte.

- Annons -

– Nej, nu är det min tur att kräva tillbaka det Lindbäck är skyldig oss. Vi har betalat en skatteskuld på 60 000 kronor och en personlig bot på 20 000 kronor åt honom.

Lindbäck berättar för tidningen att han är nöjd med att ha fått betalt till slut.

– Det känns bra att de tog sitt ansvar och betalade till slut. För mig är det här ett avslutat kapitel. Nu kan jag fokusera mer på nästa år som jag längtar väldigt mycket efter.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna