- Annons -

Bekräftat: Ljung klar för en återkomst

Det var i slutet av förra veckan som det kom uppgifter om att Peter Ljung skulle vara klar för en återkomst i den svenska Bauhausligan. Nu är det klart att han kommer köra för Västervik speedway.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När vi frågade Peter Ljung under torsdagskvällen om det närmar sig en återkomst i Bauhausligan fick följande svar:

– Jag har också hört det, vi får väl se hur det blir, om det blir något. Jag ligger lågt, sa den rutinerade föraren då.

Under måndagsmorgonen presenterades han av Västervik. I och med att Mads Hansen och Matias Nielsen saknas under onsdagens match mot Dackarna, på grund av den danska semifinalen så får Peter säsongsdebutera hemma mot Dackarna.

- Annons -

– Vi har vetat om detta ett tag och funderat över olika lösningar. Efter att ha pratat med Peter Ljung har vi tagit beslutet att lyfta in honom i truppen. Vi vill stabilisera och bredda det nedre skiktet rent snittmässigt i truppen. Och då är vi väldigt glada över att välkomna Peter Ljung tillbaka till Västervik, säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna