- Annons -

Bauhausligan-sändningarna kan bli mer tillgängliga den kommande säsongen

Under den senaste säsongen visades Bauhausligan på ESS play. Tanken är att det ska fortsätta var så även 2024, men enstaka matcher kan visas i bredare kanaler.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var under torsdagen som Norrtelje Tidning kunde gå ut med information om att det kan bli TV-sända matcher under 2024.

– Det finns pågående dialoger med flera mediehus om olika typer av upplägg. Du har ju Viaplay och Discovery, men även sådana som Bonnier och Schibstedt har blivit starka aktörer på den här marknaden. Det är nog bara TV4/Cmore som har sagt att de inte tittar åt speedway i år, sa Mikael Holmstrand till tidningen.

Det lutar dock inte åt att alla matcher kommer att sändas på andra plattformar än ESS Play. Det mest troliga är att det kan bli enstaka matcher på linjär TV eller andra plattformar än ESS Play.

- Annons -

Den egna plattformen, ESS Play kommer att få vissa förbättringar den kommande säsongen.

– Vi har tittat på att utöka så kallade ”enkamerasmatcher” med ytterligare en kamera, exempelvis i depån, för att kunna växla bild med. Vi planerar för att göra mer förinspelat material som vi kan använda i sladdpauserna och vi tittar på att snygga till exempelvis grafiken. Det är ju en pressad ekonomi även i den här affärsmodellen, vilket innebär att vi har relativt små medel att jobba med. Men vi tittar också på kommenteringen och vi har lagt fokus på att hålla utbildningar i hur man använder kameran, eftersom det har varit lite ojämn kvalitet, fortsätter Mikael Holmstrand.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna