- Annons -

Bartosz Zmarzlik: ”Jag vill prestera för människorna som tittar på mig”

Bartosz Zmarzlik är på jakt efter sitt fjärde VM-guld, 2023 är målet samma som det har varit de senaste åren. Han ska bli världsmästare igen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Han har varit överlägsen de senaste åren och det är nästan så att han är så bra så att man blir förvånad om han inte vinner ett heat. För några veckor sedan fick jag en intervju med den ödmjuka världsmästaren, där berättade han om sina tankar inför säsongen 2023.

– Jag har haft en bra vinter hemma med familjen, jag har förberett mig bra. Nu ser jag fram emot att GP-säsongen ska börja, säger Bartosz Zmarzlik.

Zmarzlik är väl förberedd för årets säsong.

Zmarzlik har valt att stanna i Lejonen i den Svenska Bauhausligan. Det var inget svårt val för honom.

– Jag känner mig hemma i klubben, allting fungerar väldigt bra. Jag vill göra ett bra jobb för klubben och hjälpa dem att vinna i år.

- Annons -

Trots att han precis har fyllt 28 år så har han redan hunnit vinna tre VM-titlar. Under säsongen 2023 är siktet inställt på den fjärde.

– Alla år är lika för mig, jag vill alltid vinna och bli världsmästare. Jag har många drömmar och jag är väldigt fokuserad på att klara av det. Jag vill prestera ett bra resultat för människorna runtomkring mig och de som hejar på mig, avslutar Bartosz Zmarzlik.

Målet är med årets säsong är precis som tidigare år, att bli välrdsmästare.

Bartosz Zmarzlik har inlett säsongen i Polen på ett bra sätt. Bland annat så plockade han fullt i den första ligamatchen med sin nya klubb Motor Lublin.

På lördag om en vecka är det dags att dra igång årets GP-säsong.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna