- Annons -

Australiensisk duo förstärker Grudziadz

Under fredagen presenterade den polska Ekstraligaklubben GKM Grudziadz två nya förare för kommande säsong. Det genom en video på youtube där det går snett med flyget och slutar med att de båda hoppar fallskärm och landar på speedwaybanan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

GKM Grudziadz har missat slutspelet flera säsonger i den polska högstaligan PGE Ekstraliga men nu hoppas man att det blir ändring på det. Redan inför 2023 värvades australiensaren Max Fricke in och nu får han sällskap av sina landsmän Jason Doyle och Jaimon Lidsey.

Jason Doyle lämnar därmed Cellfast Wilki Krosno efter en säsong och Jaimon Lidsey lämnar Fogo Unia Leszno som han kört för under flertalet säsonger.

Jaimon Lidsey kommer 2024 representera GKM Grudziadz i polska PGE Ekstraliga Foto: Erik Kruse

Klart är också att Vadim Tarasenko, Kacper Pludra, Jan Przanowski och Kacper Warudlinski blir kvar i klubben samt att Kevin Malkiewicz återvänder från lån i Wroclaw. Medan Nicki Pedersen, Frederik Jakobsen, Mateusz Szczepaniak, Gleb Chugunov och Wiktor Rafalski lämnar klubben.

- Annons -

GKM Grudziadz 2024
Jason Doyle (NY)
Max Fricke
Jaimon Lidsey (NY)
Vadim Tarasenko
Kacper Pludra (U24)
Kacper Lobodzinski (J)
Kevin Malkiewicz (J)
Jan Przanowski (J)
Kacper Wardulinski (J)

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna