- Annons -

Artem Laguta klar för Västervik

Västervik fortsätter att bygga ett intressant lag till säsongen 2021. Nu är det klart att Artem Laguta kommer att fortsätta hos smålänningarna till säsongen som väntar.
– Jag är mycket glad att få chansen att komma tillbaka till Västervik då jag fick ett bra bemötande och intryck av klubben när jag anslöt sent under förra säsongen. Det var en bra start på mitt nya äventyr i Sverige och jag ser verkligen fram emot att köra många fler matcher under 2021. Laget tycker jag ser mycket intressant ut och jag ska göra allt jag kan för att bidra till en framgångsrik säsong 2021, säger Artem Laguta till Västerviks facebooksida

Artem Laguta ansluter på 2,317 i snitt.

- Annons -

Förartruppen 2021
Artem Laguta
Bartosz Smektala
Viktor Kulakov
Pawel Przedpelski
Vadim Tarasenko
Jaimon Lidsey
Mads Hansen
Linus Sundström
Anton Karlsson
Noel Wahlqvist
Philip Olofsson
Alex Johansson

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna