- Annons -

Är han kvällens vinnare?

Senast det begav sig i Målilla var det Fredrik Lindgren som stod högst upp på pallen när dammet hade lagt sig. Klarar Fredrik att upprepa den bedriften ikväll?

- Annons -

Fredrik Lindgren ligger på en tredjeplats i GP-serien, han har gått till final i fyra av sex deltävlingar. Ett minst sagt starkt facit för svensken. Ikväll väntar GP i Målilla. En tävling som Fredrik Lindgren vann senast den kördes 2019. Fredrik trivs bra i Målilla, han har kört för Dackarna i många år och är lite av en publikfavorit på arenan i Målilla.

Kan Fredrik vinna i år igen? Absolut, jag tror till och med att han gör det. Enligt mig är han favorit tillsammans med Janowski som också åker väldigt bra i Målilla. Zmarzlik är alltid med i toppen, det kommer han vara även ikväll. Men jag tror inte att han vinner, det tror jag som sagt att Fredrik gör.

För svensk del vore det underbart om det kunde lossna för Oliver Berntzon, jag hoppas att banan i Målilla som är Olivers gamla hemmabana ska hjälpa honom att nå bättre resultat. Jag ser även fram emot att se vad Pontus Aspgren kan göra. Dalmasen åker just nu väldigt fort i Bauhuasligan och har en fin form. Hur långt kan det räcka i en GP-tävling?

Det kommer bli en spännande och bra tävling i Målilla det är jag övertygad om. Förutsatt att regnet håller sig borta.

- Annons -

Adam Holman
Bild: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna