- Annons -

Antonio Lindbäck väntar på rättegången: ”Ingenting som kommer påverka mig”

Antonio Lindbäck blev under måndagen klar för en fortsättning i Masarna. Samtidigt står han åtalad för rattfylleri, någonting han inte tänker låta påverka honom.

- Annons -

Antonio Lindbäck är sedan i mitten av februari misstänkt för rattfylleri. Han fick när det uppdagades lämna Masarna, senare togs han dock tillbaka och körde hela den gångna säsongen för Avestalaget. Till Avesta Tidning berättar han att han mår bättre nu.

–  Jag mår toppen och har en familj som stöttar mig till hundra procent, säger Antonio Lindbäck.

Antonio står åtalad för rattfylleri, rättegången kan dröja till nästa år. Någonting han inte tänker låta påverka honom.

– Så kan det bli, men jag vet att det inte är någonting som kommer att påverka mig nu eller nästa säsong. Efter det där som hände har jag gjort det jag ska göra och det känns skönt att ha rent mjöl i påsen, säger Lindbäck till Avesta Tidning.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna