- Annons -

Antonio Lindbäck tillbaka på Poole Stadium: ”Ett bra tillfälle att komma igång tidigt”

Slutet på mars innebär den stora starten på säsongen i Europa och flera tävlingar i Storbritannien. Den 29 mars avgörs Steve Worrall Testimonial på Poole Stadium.

- Annons -

En av förarna som kommer delta i tävlingen är svensken Antonio Lindbäck. Han har flera säsonger bakom sig i Poole. Det är nu dock ett bra tag sedan dalmasen körde någon ligatävling på den brittiska ön i Atlanten. Senast han var över var 2016 och då representerade han Poole Pirates. Han har tidigare även en säsong med Belle Vue Aces från Manchester.

— Det är tidigt på säsongen så svårt att veta hur formen är men jag ser det som ett bra tillfälle att komma igång tidigt på säsongen. Det är en rolig bana och sen ska det bli kul att få åka över och träffa alla gamla fans och människor i klubben, säger Antonio om sin medverkan i tävlingen när vi når honom på telefon.

Huvudpersonen själv Steve Worrall medger i presentationen av Antonio Lindbäck på sin Facebook att han är väldigt glad över att få med honom i tävlingen.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna