- Annons -

Antonio Lindbäck : ” Stort att representera Sverige”

Lag-VM är i år tillbaka i Speedwayens kalender efter sex års frånvaro och ikväll avgörs den första semifinalen på Olimpiastadion i Wroclaw.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Antonio Lindbäck är tillbaka i det svenska landslaget när Lag-VM åter är med i kalendern. Vilket han ser väldigt positivt på.

– Det ska bli hur kul som helst, banan ser fin ut och det känns som att vi i laget är hur peppade som helst, så det är bara tuta och köra. Jag tycker själv att vi har ett starkt lag och presterar alla så vinner vi och tar hem det idag. Det är även kul att få representera det svenska landslaget, det är stort så jag ser fram emot det, säger Antonio Lindbäck.

Antonio Lindbäck är tillbaka i det svenska landslaget. Foto: Erik Kruse

Säsongen hittills har varit upp och ner för hans del men nu har han hittat något som fungerar bättre.

– Det har gått lite upp och ner för jag har haft problem med motorerna speciellt, har inte alls hittat farten i maskinerna. Jag har köpt in tre olika motorer i år som jag har testat och nu verkar vi ha hittat rätt. Men så är det i dagens speedway ibland och har du inte rätt maskinmaterial så hänger du inte med.

- Annons -

Hur trivs du på banan i Wroclaw?

– Det är en snabb bana och här behöver du ha snabba maskiner, för har du inte det spelar det ingen roll vad du gör ute på banan för att kunna gör något bra. Men hittar man bra inställningar så är det här en av de roligaste banorna att köra på.

Avslutningsvis beskriver Antonio att lagstämningen är väldigt bra och att det känns mycket positivt att vara på plats i Wroclaw.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna