- Annons -

Antonio Lindbäck fortsätter i Masarna: ”Bestämde mig i helgen”

Det blir en fortsättning i Masarna för Antonio Lindbäck, det bekräftar klubben under måndagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har spekulerats mycket kring vart Antonio Lindbäck kommer köra säsongen 2023. Avestasonen har fått bud från andra klubbar men väljer nu att stanna i Masarna.

– Jag bestämde mig i helgen. Jag vet några förare som Masarna vill få hit. Lyckas vi med det, så kommer vi att lyfta minst ett snäpp, säger Antonio Lindbäck till Avesta Tidning.

Lindbäck har en konflikt med team Hellström– Bängs. Av tidningen får han frågan om det underlättat hans beslut att stanna nu när PHB lämnar Masarna.

- Annons -

–  Jag säger så här. Vissa personer som har bidragit med negativitet försvinner. Det gör att jag tror på ett bra år där alla kan dra åt samma håll.

Antonio ser fram emot ett bra år 2023.

– Det kommer att bli så bra. Jag har en toppmekaniker på gång och även kontakt med en duktig motortrimmare, avslutar Antonio Lindbäck.

Masarna 2023
Antonio Lindbäck, 1.594
Eddie Bock, 0.500
Aleks Lundquist, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna