- Annons -

Antonio Lindbäck börjar snart träna

Antonio Lindbäck har fått sitt kontrakt med Masarna brutet inför årets säsong. Det har varit många frågetecken kring huruvida han kommer köra eller ej.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Antonio Lindbäcks kontrakt med Masarna bröts i februari då han har brutit mot en av klubbens policys. Lindbäck ingår den kommande säsongen i ett team tillsammans med Philip Hellström–Bängs.

Det har varit en del spekulationer bland fansen huruvida Lindbäck kommer köra eller inte. Nu ger teamchefen Tomas Hellström ett besked om vad som händer kring Antonio.

– Antonio kommer att ansluta till resten av teamet i Polen 2 april. Den 3 april kommer han att träna. Han mår bra och är taggad att komma igång och träna, skriver Tomas Hellström i gruppen Speedwayfans Sverige.

Något nytt om hur det blir med Lindbäcks framtid i Masarna har ännu inte kommunicerats.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna