- Annons -

Anton Karlsson stannar i Västervik: ”Känner tacksamhet”

Anton Karlsson väljer att stanna i moderklubben säsongen 2023. Det meddelar klubben på sin Facebooksida.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik har gjort klart med sin tredje förare inför nästa år. Det är den lokala föraren Anton Karlsson som tar platsen.

– Vi är självklart mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton och det var inga tveksamheter från vår sida. Säsongsinledningen var lite trevande och han stod utanför laget de tre första matcherna men lyssnade på budskapet att försöka hitta körningar i Polen och med det kom också formen. Årets säsong är den bästa så här långt i Antons karriär då han snittade 0,917 i grundserien, säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Anton känner sig nöjd med att få stanna i klubben.

- Annons -

– Jag känner stor stolthet och tacksamhet över att få chansen att fortsätta representera min moderklubb. Det är väldigt speciellt för mig att få köra inför klubbens supportrar och jag är väldigt glad för att Västervik ger mig den möjligheten. Jag kommer göra allt under vintern för att komma så förberedd som möjligt när säsongen drar i gång och väl där ska vi utmana om guldet. Vi ses i vår på Hejla Arena, säger Anton Karlsson.

Anton Karlsson går in på snittet 0.500.

Västervik 2023
Bartosz Smektala, 2.041
Tai Woffinden, 2.022
Anton Karlsson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna