- Annons -

Amerikanska talangen lämnar, in kommer rutinerad Dansk

Dackarna väljer att förändra i truppen. Luke Becker, lämnar klubben till förmån för Nicolai Klindt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dackarna har fått en riktigt tuff start på årets säsong. Nu väljer sportchef Mikael Teurnberg att förändra i truppen. Luke Becker lämnar klubben, Nicolai Klindt ansluter.

– Jag tror att det kan göra den lilla skillnaden som gör att vi vinner matcher. Vi har förlorat några jämna matcher och har känt att vi inte riktigt räckt till och att vi behöver ändra på något. I samband med att Nicolai bytte klubb i Polen blev han också tillgänglig för att köra i fler länder, säger Mikael Teurnberg till Dackarnas Facebooksida.

Samtidigt som Teurnberg är nöjd med att få in Nicolai Klindt så tycker han att det känns tråkigt att behöva göra sig av med Luke Becker.

- Annons -

– Tyvärr blev det Luke. Det känns tråkigt, det är en ung kille som åkte bra här förra året. Han har ett högt snitt och har haft tufft att hitta formen, inte bara i Sverige. Jag hoppas verkligen att han hittar tillbaka.

Luke Becker får lämna Dackarna efter en tuff säsongsinledning.

Nicolai Klindt körde för Dackarna säsongerna 2008 och 2009. Han ansluter med ett snitt på 1.545 poäng per heat.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna