- Annons -

Allting handlar om underhållning – ingen kommer komma för att klubben behöver det

Jag läser om Rospiggarnas bekymmer och då pratas det ofta om att publiken är så viktig och att kommer den så ser det bra ut. Så är det ju i och för sig, men de kommer inte att komma för att klubben behöver det. Det fungerar inte så.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I sociala medier pratas det en del om att: ”Nu behöver folk ställa upp för Rospiggarna”. I artikeln som publicerades i Norrtelje Tidning under gårdagen konstaterades det att det blir mycket enklare om publiken kommer, då kan man göra ännu fler bra saker.

Visst kan man göra det, men ingen kommer komma med motiveringen att klubben behöver det. De som väljer att stanna hemma bryr sig inte om Rospiggarna finns kvar eller inte. Det tåget har redan gått.

Vad det istället handlar om är underhållningen. Som i ärlighetens namn varit alldeles för dålig i Hallstavik se senaste fem åren. Även om laget vinner matcher och har haft relativt fina placeringar de senaste åren så räcker inte det.

- Annons -

Publiken är där för en enda sak, nämligen att bli underhållna. Så länge de inte blir det kommer publiksiffrorna som är så oerhört viktiga inte att öka. Nu vet inte jag vad som görs i kulisserna men som jag ser det borde det vara absolut prio ett.

Genom att bjuda på bättre racing kan jag lova att publiken kommer och då har man löst en stor del av klubbens bekymmer. Sen behövs det naturligtvis sponsorer också. Men genom att öka underhållningen kan man gå från att sponsra för att rädda Rospiggarna till att sponsra för att upprätthålla och vidareutveckla en redan bra produkt.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna