- Annons -

Alexander Woentin avslutar karriären: ”Har haft motivationsbrist senaste åren”

Alexander Woentin väljer att lägga släpskon på hyllan, det gör han av flera skäl. Motivationsbrist är ett av dem.

- Annons -

Under säsongen 2022 valde Alexander att ta en timeout på grund av personliga skäl. En timeout han nu inte kommer tillbaka ifrån.

Till Vetlandaposten berättar han om beslutet.

– Jag kan väl säga såhär att det har varit tufft att ta det här beslutet och det hör du säkert på mig också. Det har inte varit så jobbigt innan men nu när man väl gick ut med det så slog det till. Det har varit en livstil i 12–13 år eller vad det nu blir. 90 procent av ens liv har kretsat runt det och sedan försvinner det bara. Men det är skönt också på ett sätt. Det har varit lite motivationsbrist de tre senaste åren faktiskt och sedan när jag blev utbränd så blev det rätt självklart att det får bli så här.

Till tidningen säger Alexander att han inte ångrar någonting med karriären, han har fått många härliga minnen och vänner genom åren.

- Annons -

Alexander Woentin kan se tillbaka på en karriär som har innehållit tre JSM-guld, och ett brons på U21-EM.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna