- Annons -

Allting talar för en återkomst till Västervik

Det blev inga matcher för Fredrik Lindgren i Västervik under 2024. Under 2025 ser förutsättningarna annorlunda ut. Såpass annorlunda att det enda logiska är att han kommer tillbaka.

- Annons -

Många trodde nog att Fredrik Lindgren skulle dyka upp i Västerviks lag under årets säsong. Istället för det så blev det England för ”Linkan”. Man kan tänka sig att hans skyhöga snitt ställde till det en del.

Nåväl, till nästa säsong ser det annorlunda ut. Snittreglerna har ändrats, det gör att förare som inte kört i den svenska ligan får det snitt från den liga den högst rankade liga där de kört 12 heat eller mer.

I Lindgrens fall skulle det i skrivande stund innebära ett snitt på 1.670 poäng per heat. Nu kan det förvisso höjas något, i och med att säsongen pågår i Polen. Men det kommer inte bli mycket högre.

- Annons -

Utöver det så har vi en källa som är till 99% säker på att Lindgren kör i Västervik under 2024.

Västervik släpper en förare klockan 12:00 under fredagen. Jag tvivlar på att det är Fredrik, men allting talar för att han om inte annat presenteras för en återkomst längre fram.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna