- Annons -

”Handlar om att komma iväg från grinden, du åker inte om någon där”

Västervik ligger under med 14 poäng när det är dags för den avgörande semifinalen i Bauhausligan. Ett tufft utgångsläge.

- Annons -

Morgan Andersson väljer att göra två förändringar i laget inför matchen i Målilla. Luke Becker och Anton Karlsson försvinner till förmån för Matias Nielsen och Peter Ljung

–  Vi vet att det handlar väldigt mycket om att komma iväg snabbt från grinden i Målilla, du åker inte om någon där. Och i den delen tycker vi Peter har varit hetare än Anton, så det är enbart utifrån det vi fattat det här beslutet, säger Andersson till VT.

 – Att Nielsen skulle köra den här matchen har varit klart ett tag, frågan har varit vem han ska köra istället för och där har vi diskuterat både Bartosz (Smektala) och (Luke) Becker. Bartosz var en av få som hade bra fart förra veckan medan Becker tog noll poäng när vi var i Målilla i somras, så därför fick Luke stå över den här gången.

- Annons -

På frågan hur det här läget passar laget säger Morgan följande:

– Illa, om vi startar som vi gjorde i tisdags. Vi försöker såklart greppa de positiva delar som finns och kommer göra allt vi kan för att vända det här men för att ha chansen måste vi starta bättre än Dackarna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna