- Annons -

Lejonen har drabbats av en tung skada – så tänker klubben

Lejonen är i egenskap av seriesegrare i Bauhausligan direktkvalificerade för semifinal. Med en dryg vecka kvar till semin har laget drabbats av en skada.

- Annons -

Lejonen har varit förskonade från skador under årets säsong. Men nu har man drabbats av en, det i from av Jaroslaw Hampel som kraschade i Polen i helgen.

– Det är inte bra, han har brutit underarmen. Han opereras under tisdagen om jag förstått det rätt och beräknas vara borta fyra veckor. Sen beror det på lite hur komplicerat brottet är och hur läkningsprocessen är. I bästa fall är han tillbaka till en eventuell final. Det var inte vad vi behövde, han har gått som en klocka och vi räknade faktiskt med honom i laget. Det är en del av sporten, men vi har en starkt bänk, säger Lejonens lagledare Mikael Holmstrand till Speedwayfans.se.

Får vi se någon skadeersättare?

- Annons -

– Det känns som att vi har övriga förare i gott slag. Men det är klart att vi blir lite mer sårbara, vi får fundera lite på i veckan här om vi ska ta ut honom på 28-dagars. Men det finns inte så mycket att ta in av den kalibern.

– Någonstans får vi förbereda oss på att vi inte kommer använda honom mer i år. Vi är glada över att vi har den här bänken som vi rullat på. Det brukar hända varje säsong att det blir skador på slutet av säsongen. Det är många tuffa matcher och trötta förare. Det är någon varje vecka som skadar sig nu, avslutar Mikael Holmstrand.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna