- Annons -

2020-ÅRS JUNIORVÄRLDMÄSTARE STANNAR I VÄSTERVIK

Idag står det klart att 22-åriga Jaimon Lidsey blir kvar i Västervik. Den unga australiensaren kom till klubben inför säsongen 2021 och får nu alltså fortsatt förtroende.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Västervik speedway släppte idag sin sjunde förare inför nästa säsong. Det är ingen mindre än 2020-års juniorvärldsmästare som har valt att stanna i klubben. Lidsey som 2021 gjorde sitt första år som senior körde i år nio matcher i Bauhausligan med ett snitt på 1.489 poäng per heat.

Sportchef Morgan Andersson ger i ett pressmeddelande sin syn på förlängningen.

” Första året i Sverige för Jaimon började mycket bra och han visade stora kvalitéer som resulterade i en poängskörd. Tyvärr så var han inblandad i en olycka i mitten av säsongen som höll honom borta under en hel månad. Det var inget tvivel från vår sida att förnya avtalet och vi är mycket glada att det var ömsesidigt”, skriver Morgan Andersson.

- Annons -

Även Jaimon Lidsey ser mycket fram emot att åter igen få dra på sig Västerviksstället.

” Jag ser verkligen fram emot att vara tillbaka till i Västervik Speedways färger 2022. Jag är tacksam att jag fick chansen att börja köra i Sverige och jag har trivts utmärkt i klubben. Säsongen var lite upp och ner för min del, jag lyckades med några riktigt bra tävlingar i Västervik. Nästa säsong ska det bli fler. Jag vill avsluta med att önska fans, sponsorer och lagkamrater en bra vinter så ses vi till säsongsstarten”, skriver Jaimon Lidsey.

Västervik 2022
Artem Laguta 2.479
Bartosz Smektala 1.954
Viktor Kulakov 1.875
Jaimon Lidsey 1.489
Mads Hansen 1.455
Anton Karlsson 0.500
Noel Wahlqvist 0.500

Adam Holman
Foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna