- Annons -

Zmarzlik efter fjärde VM-titeln: ”Var missnöjd med min situation”

Bartosz Zmarzlik vann under lördagskvällen sin fjärde VM-titel i karriären. Det var en pressad Zmarzlik som kom till Torun.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter att ha blivit diskvalificerad från Vojens Grand Prix så var det återigen öppet kring vem som skulle kamma hem VM-titeln. Det väntade en intressant duell mellan Bartosz Zmarzlik och Fredrik Lindgren. En kamp som levde hela vägen till finalen. Där avgjorde Bartosz Zmarzlik.

– Det var en speciell dag för mig, det var första gången i min karriär som jag kände att jag måste vinna. Efter det som hände i Vojens kände jag mig missnöjd med min situation. Ända sedan jag vaknade idag har jag räknat ned timmarna till kvällens tävling. Jag visste inte hur det skulle sluta, men nu är jag världens gladaste man, säger Bartosz Zmarzlik.

Det var en annorlunda dag för Zmarzlik. Foto: Erik Kruse

Zmarzlk står som sagt på fyra VM-titlar, nästa år har han chansen att tangera Ove Fundin som har fem. Det vill han dock inte fokusera på nu.

- Annons -

– Jag fokuserar inte på nästa år, nu är jag nöjd med mitt resultat i år. Jag ska på semester med familjen nu, sen fokuserar jag på nästa år efter det.

Foto: Erik Kruse

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna