- Annons -

Woffinden har gjort sitt val: ”Vem kunde tro det”

Det har pratats i olika forum om att Tai Woffinden skulle vara aktuell för att hoppa in i Dackarna en bit in i säsongen. Så blir inte fallet. Idag meddelar Engelsmannen på Facebook att han utöver Polen kommer köra för Esbjerg i Danmark.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Woffinden nobbar Sverige 2022, det kanske inte är jätteförvånande. Vad som däremot är förvånande är att han istället kommer att köra för Esbjerg Vikings i Danmark. Vem trodde det? Iallafall inte jag.

Sedan Tai Woffinden för några dagar sedan kommunicerade att han under måndagen skulle meddela vart han ska köra 2022 utöver polska ligan har spekulationerna varit många. Vissa trodde på en fortsättning i Dackarna, andra trodde på en återkomst till England. Det blev inget av det, idag meddelar han på Facebook att han har skrivit på för danska Esbjerg.

På sin Facebooksida kommenterar Tai Woffinden beslutet att köra i Danmark kommande säsong

- Annons -

– Jag ser fram emot att köra i Danmark, det är en liga jag alltid velat köra i men som jag inte har haft tid med då mitt schema varit för fullt. Laget har stora planer och jag ser fram emot att köra där. Banan ser bra ut och det är många intressanta förare i laget. Jag gillar att jobba med unga talanger som vill lära sig mer, skriver Tai Woffinden.

I och med de polska reglerna om att man bara får köra i en liga till utöver den polska högstaligan kommer vi inte att få se Tai Woffinden i Sverige 2022.

Adam Holman
Foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna