- Annons -

Vore den häftigaste finalen för speedwaysporten

Under tisdagskvällen ska två lag bli klara för SM-final, det finns en final som jag tycker skulle vara att föredra.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Utan att på något sätt heja på något av lagen så vore en final mellan Dackarna och Västervik en häftig final att få titta på. Det är två starka lag som ligger nära varandra geografiskt och har en väldigt stor rivalitet. Det är även två lag som har en framgångsrik historia.

Den finalen skulle sannolikt locka mycket publik i båda matcherna, det vore naturligtvis bra för speedwaysporten, två riktiga speedwayfester. Det hade varit bra att kunna visa upp för nya framtida fans.

Kanske skulle det även vara bra om Rospiggarna kunde gå till final, med tanke på deras ekonomiska situation. Å andra sidan är jag osäker på hur mycket mer publik det hade blivit i en final däruppe, intresset känns aningen svalt även fast ”Piggarna” går bra.

- Annons -

Nej, ett ”riktigt” Smålandsderby, ett länsderby mellan Dackarna och Västervik hade helt klart varit häftigast att se. Ikväll får vi svaret på om det blir så.

Jag tror och hoppas på två spännande fighter ikväll.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna