- Annons -

Vem hade kunnat tänka sig det här? – samma besvikelse varje år

Tanken var att det skulle köra tre matcher i England ikväll, nu blir det bara en. Regnet ställer till det, vem hade kunnat tänka sig det? England i mars är ju oftast soligt?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Jag vaknade upp taggad för lite speedway i Europa igen. Glädjen blev kortvarig, nu står det nämligen klart att mötet mellan Leicester och Belle Vue samt Kyle Howarths Testimonial har ställts in på grund av regn.

På ett sätt är jag inte förvånad, det är samma visa varje år. Man är taggad så in i…. och sen blir det inställt på grund av regn. Att det ofta regnar i England och inte minst i mars månad är väl ingen chock för någon. Men likväl så är det tråkigt.

Så här långt ser det ut som att matchen mellan Oxford och Birmingham kommer köras ikväll. Det är ju alltid något att se fram emot.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna