- Annons -

Västervikstjärnan kör inte semifinalerna: ”Vi kan ersätta Tai men”

Tai Woffinden fick en bra start på Cardiffs Grand Prix, avslutningen blev mindre bra då han kraschade och skadade sig.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Woffindens säsong har gått lite upp och ner. När vi pratade med honom inför Cardiffs Grand Prix sa han att han siktar på att avsluta säsongen snyggt. Det kan bli svårt för engelsmännen som nu har ådragit sig en skada.

Allting så bra ut i början av tävlingen i Cardiff. I hans första heat för kvällen lyckades han göra en fantastiskt fin styrning då han gick från fjärde till förstaplats. Publiken jublade och Tai njöt.

Kvällen flöt på bra och i sitt fjärde heat för kvällen såg han ut att säkra semifinalplatsen. Då fick han ett oväntat res i ledning och fäll otäckt till banan.

- Annons -

I Sverige kör Woffinden för Västervik, lagledare Morgan Andersson berättar om hur han ser på det inträffade och hur man kan ersätta honom.

– Det jag har fått till mig är att handen är bruten. Vi kan ersätta Tai, men då måste den föraren ha samma snitt eller lägre snitt än Tai. Det får inte heller vara någon förare som är inskriven i någon annan svensk trupp. Det är knöligt helt klart, säger Västerviks lagledare Morgan Andersson till VT-sporten.

Under tisdagskvällen möter Västervik Rospiggarna på hemmaplan i den första semifinalen. Enligt tidningen kör han inte semifinalerna

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna