- Annons -

Västervik förlänger med populära föraren: ”Mitt andra hem”

Västervik meddelar under fredagen att man förlänger med Bartosz Smektala. Polacken är nu klar för sin femte raka säsong i klubben.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Bartosz Smektala stannar i Västervik, polacken ansluter med ett snitt på 2.041 poäng per heat.

”Att få med Bartosz till 2023 stod högt upp på önskelistan då han var mycket stabil under året och höjde sina resultat, speciellt på bortaplan där han haft problem tidigare med vissa banor. Han är mycket professionell, lätt att arbeta med och man känner att klubben ligger honom varmt om hjärtat”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett presssmeddelande.

Att köra för Västervik betyder mycket för Smektala.

- Annons -

”Det är en stor glädje att fortsätta i klubben och det känns som Västervik är mitt andra hem. Jag trivs väldigt bra i klubben som är mycket välorganiserad, samarbetet med Morgan känner jag har betytt mycket i min karriär och vi jobbar utmärkt tillsammans. Årets säsong var bra till att börja med men tyvärr så saknade vi form i laget under den sista delen av säsongen då medaljerna skulle delas ut. Jag hoppas att kommande säsong blir den bästa under mina år i klubben så vi kan vara med att utmana om mästerskapet. Avslutningsvis vill jag passa på att tacka alla inblandade i klubben för det alltid så varma välkomnandet man får när man ansluter till Västervik”, säger Bartosz Smektala i pressmeddelandet.

Västervik 2023
Bartosz Smektala, 2.041
Tai Woffinden, 2.022

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna