- Annons -

Vart kör Zmarzlik 2022?

Bartosz Zmarzlik lämnar Vetlanda efter tio säsonger. Det blev känt under gårdagen. Därefter har spekulationerna varit många. Vart kör Zmarzlik 2022?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Ryktena har varit många sedan det igår blev officiellt att han lämnar Vetlanda. Det är klart att det är intressant när en av världens absolut bästa förare väljer att byta klubb.

Jag har hört flera som säger att han ska till Lejonen, det känns inte helt sannolikt enligt min mening då Lejonen redan har värvat Patryk Dudek och Dominik Kubera. Det skulle med Zmarzlik bli ett superlag som sannolikt inte är helt gratis. Konstigare saker har hänt men jag skulle bli förvånad om han dyker upp i Gislaved 2022.

Noterbart är att Zmarzlik enbart körde sex matcher i Bauhausligan 2021. Frågan är vill han ens köra i Sverige 2022? Jag är mycket tveksam till det. Jag har hört flera säga att han kommer köra i Polen och Danmark. Gör han det kommer han inte ha möjlighet att köra i Sverige på grund av Polens regler om att man bara får köra i en liga utöver Polens högstaliga.

Ett annat alternativ som inte är omöjligt är givetvis även att han bara kör i Polen. Det som talar emot det är att Zmarzlik historiskt sett gillar att köra mycket.

- Annons -

Det kommer bli intressant att följa vart Zmarzlik hamnar även om jag bedömer det som tveksamt att han kör i Sverige.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna