- Annons -

Vad har vädergudarna emot speedway?

Idag skulle den svenska säsongen ha börjat med årets första tävling på svensk mark. Någon tävling blir det inte idag. Som så många tisdagar tidigare så står det regn på väderleksrapporten och tävlingen ställs in. Det går inte att undvika frågan, vad har vädergudarna emot speedway egentligen?

- Annons -

Säsongen 2021 har inletts struligt. I Polen har vi haft inställda matcher på grund av både Corona och dåligt väder. Inte blev det bättre när den svenska säsongen skulle dra igång. Efter att ha flyttat Bauhausligan en dryg månad så skulle vi äntligen vara igång med Garageportexperten cup, då kom regnet. Är det inte det ena som ska ställa till det så är det det andra. 

Känns det inte som att det regnar oftare på tisdagar än någon annan dag? Iallafall om det är speedway. Om det inte är Målillas GP då förstås för då regnar det garanterat även om det är lördag. Det är uppenbart att någon däruppe har någonting emot speedway.

Skämt åsido så hoppas jag att vädret blir bättre så att det snart går att köra som planerat. Nu har vi väntat länge nog på att få se speedway.
Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna