- Annons -

Vaclav Milik klar för Piraterna: ”Viktig kugge”

Idag står det klart att Vaclav Milik har skrivit på för Piraterna till den kommande säsongen. Det meddelar klubben på sin Facebooksida.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vaclav Milik är ett bekant ansikte för många i den svenska ligan. Senast han körde i Sverige var säsongen 2019 då han började som ersättare för Greg Hancock i Dackarna. Senare under säsongen hoppade han in som ersättare i Indianerna där han ersatte Tai Woffinden i hans skadefrånvaro.

Milik har utöver flera års erfarenhet i svenska ligan även kört i den polska högstaligan och gjort flera framträdanden i GP-serien där han bland annat har kommit på pallen som Wildcard i Prag.

Lagledare Daniel Davidsson kommenterar värvningen i ett SMS till speedwayfans.se

- Annons -

– En viktig kugge med stor internationell erfarenhet som även har tävlat i Sverige tidigare, skriver Daniel Davidsson.

Till Piraternas Facebooksida ger Vaclav Milik sin syn på den kommande säsongen i Motala.

– Jag är väldigt glad att få representera klubben den kommande säsongen. Jag har bara varit i Motala en gång men jag gillade det. Det är en väldigt teknisk men snabb bana. Jag hoppas att hela laget kommer att trivas och att vi kan få så bra resultat som möjligt. Jag längtar att få komma till Motala i vår och få köra för klubben. Jag önskar även alla supportrar att ni håller er friska i dessa tider så ses vi i snart på Duntis, säger Vaclav Milik.

Vaclav Milik ansluter med ett snitt på 1.479. I och med det så återstår det två platser med snitt över 0.500 i Piraternas trupp.

Piraterna 2022
Oskar Fajfer 2.016
Jakub Jamrog 1.540
Vaclav Milik 1.479
Marcin Nowak 1.333
Tomas H Jonasson 1.307
Jonas Seifert- Salk 1.250
Rasmus Broberg 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna