- Annons -

Tysk förare klar för Örnarna: ”Äntligen får jag köra i Sverige”

Örnarna meddelar idag på klubbens Facebooksida att den tyska föraren Valentin Grobauer kommer att representera Mariestadslaget 2022.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Örnarna kommer köra i Allsvenskan 2022, man har gjort klart med en del förare inför säsongen. Den senaste i ordningen är den 27-årige tysken Valentin Grobauer.

Den kommande säsongen blir hans första i det svenska seriesystemet. I ett pressmeddelande som publicerades på Örnarnas Facebooksida kommenterar han att han är klar för sin första svenska klubb i karriären.

– Jag är väldigt glad över att äntligen få tävla i Sverige. Jag kommer inte att åka i Storbritannien, det var ett medvetet beslut från min sida, istället letade jag efter något nytt. När möjligheten dök upp med Örnarna behövde jag inte fundera länge innan jag tackade ja. Jag ser fram emot att möta klubbens fans, säger Valentin Grobauer.

- Annons -

Valentin Grobauer ansluter med ett snitt på 2.000.

Örnarna 2022
Ludvig Lindgren 2.118
Valentin Grobauer 2.000
Joel Andersson 1.986
Johannes Stark 1.529
Max Belsing 1.106
Patrik Hamberg 0.500
Henrik Fernström 0.500
Alexander Jacobsson Sundqvist 0.500

Adam Holman
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna