- Annons -

Tony Rickardsson: ”Hade mycket hellre varit i Lindgrens overall”

Tony Rickardsson ger oss det senaste inför lördagens avgörande. Det är en taggad Tony som är i depån i Torun.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Tony var under tidskvalet imponerad av banan i Torun. Han förväntar sig en kväll med fin racing.

– Det ser ut som att banan är riktigt hårt packad, som det ser ut nu så ser det ut som att det är mer material på utsidan än insidan. Jag tror att det kommer bli helt fantastisk speedway här idag. Jag hoppas att de behåller den som den är just nu, säger Tony Rickardsson.

Hur ska man ta sig an den här banan?

– Man kommer kunna köra om på både insidan och utsidan om man har farten. Starten kommer självklart vara jätteviktig, men här i Torun har den mindre betydelse. Det gäller att man är snabb. Vi såg att både Lindgren och Zmarzlik var topp tre i kvalet, det bäddar för en dunderfinal.

- Annons -

Lindgren valde nummer fem som startnummer. Svensken val gör att vi får en häftig duell att se fram emot i heat 10.

– Han vill ha två innerbanor, han valde ju som trea. Han valde efter att Zmarzlik hade valt sin startposition. De kommer möttas i heat tio, det ser man fram emot. Det blir Zmarzlik på bana ett och Lindgren på bana två, Lindgrens plan i det heatet lär bli att stänga in Zmarzlik och stänga ner honom i första sväng.

Hur tror du att det går idag?

– Jag har sagt hela tiden att jag mycket hellre skulle vilja vara i Lindgrens overall. Han ser grymt taggad ut, jag hoppas att han får till en riktig kanontävling. Sen får vi se om Zmarzlik orkar hålla ihop det. Zmarzlik har sett lite svagare ut de senaste veckorna, det är små marginaler i speedway. Allting kan verkligen hända, avslutar Tony Rickardsson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna