- Annons -

Tony Rickardsson: ”Förhoppningsvis en ny klass till nästa år ”

Tony Rickardsson arbetar den här säsongen som ambassadör för GP-speedwayen. I Cardiffs depå fick jag några ord med Tony om hur han ser på sitt arbete.

- Annons -

Tony Rickardsson behöver knappast någon större introduktion. Världens genom tiderna bästa speedwayförare är tillbaka i sporten där han haft otroliga framgångar. Numera jobbar han med Discovery som ambassadör för GP-serien. Ett jobb han trivs med.

– Det har varit jättekul, jag tycker att vi har fått många saker på plats även om det finns mycket att jobba vidare på. Det största jobbet nu under säsongen har varit att hitta nya knattecyklar. Testerna har fungerat jättebra, vi har fyra cyklar som är igång och kör. Jag hade en av de brittiska cyklarna med mig här som jag visade upp på fanzonen, den fick bra respons.

Tonys arbete med cyklarna kan leda till en bra utveckling för knattarna, redan nästa år.

– Jag hoppas verkligen att vi kan hitta någonting bra till slutet av året och få igång en ny knatteklass till nästa år.

- Annons -
Tony Rickardsson är förhoppningsfull inför nästa år.

Hur ser du på helgens två tävlingar i Cardiff?

– Det är alltid jättehäftigt att vara i den här staden, arenan gör sig verkligen bra för GP-speedway. Banan var väl inte den bästa men allt som allt tycker jag att det var en fantastisk helg, avslutar Tony Rickardsson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna