- Annons -

Talangen stannar i Indianerna: ”Har trivts sedan dag ett”

Indianerna har gjort klart med sin första förare inför säsongen 2023. Det är Norbert Krakowiak som väljer att stanna i klubben.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Norbert Krakowiak har varit en frisk fläkt sedan han under den gångna säsongen debuterade i A-laget. Nu står det klart att han är klar för en ny säsong i Kumlalaget.

– Jag har trivts bra i klubben från dag ett och är mycket glad över att fortsätta i Indianerna 2023. Vi hoppas det kommer bli en bra säsong med många segrar och att jag kan vara med och bidra med så många poäng som möjligt. Jag kommer jobba hårt i vinter för att komma så förberedd som möjligt till säsongen 2023, säger Krakowiak till klubbens hemsida.

Till Nerikes Allehanda kommenterar lagledare Peter Johansson förlängningen.

– Norbert är en ung talang och allt han hittills behövt har varit tid, tid att få utvecklas på de svenska banorna. Efter ett läroår i Elitserien är han redo för en större roll och vi vill definitivt ha med honom i laget för att se honom ta nästa steg i karriären.

- Annons -

Norbert Krakowiak ansluter med ett snitt på 1.292.

Indianerna 2023
Norbert Krakowiak, 1.292

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna