- Annons -spot_img

Tai Woffinden: “Jag körde tävlingen med brutna revben”

Tai Woffinden var tillbaka i Storbritannien när Peter Craven Memorial gick av stapeln. Någon seger blev det dock inte, Tai slutade på en tredjeplats.

- Annons - ad

Det var nog få som förväntade sig att Michael Palm Toft skulle ta hem Peter Craven memorial. Så blev dock fallet. Den 31-årige dansken stod för en bra insats i Manchester.

På en tredjeplats i tävlingen slutade den trefaldiga världsmästaren Tai Woffinden. Han gav i en livesändning på Belle Vues Facebook sin syn på kvällen.

– Det är ingen hemlighet att jag älskar att köra här. Jag har ofta problem med mina starter här, jag hittar inte riktigt rätt. Det måste jag förbättra.

Tais cyklar var för kvällen något annorlunda den här kvällen.

– Det känns bra, det var hektiskt att hinna hit. Jag körde på två cyklar som jag vann VM-guld på, den ena var från 2015 och den andra 2018. Det var kul att få köra på mina gamla cyklar och att starta säsongen.

Han medger även att han körde tävlingen skadad.

– Det är tufft att köra när du är skadad, jag kraschade i Polen i på träning, landande på ryggen och bröt några revben. Jag har tejpat ihop magen för att hålla in revbenen, jag är ingen läkare men det känns helt okej. Det är vad det är, säger Tai Woffinden.

Läs mer om tävlingen på länken: https://speedwayfans.se/megaskrallen-i-arets-forsta-klasstavling/

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna