- Annons -

Tack för tre fantastiska år

Idag fyller hemsidan tre år och vilka år det har varit. Vi är oerhört tacksamma.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

För tre år sedan idag klickade jag för första gången på publicera. En intervju med Pontus Aspgren fick inleda det som skulle komma att bli en fantastisk resa.

Mottagandet blev varmt och jag kände att det var uppskattat. Tack vare den uppskattningen kände jag att det här var värt att satsa på.

Sedan dess har vi ökat hela tiden, vi har haft många intressanta namn som har blivit intervjuade, vi har tyckt mycket, vi har blivit sågade, ifrågasatta och hyllade. Vi har fått åka på GP-tävlingar, Lag–VM och verkligen fått vara i händelsernas centrum.

- Annons -

Vi har fått träffa människor som vi idag kallar för vänner och vi känner verkligen att all tid vi lagt på det här har varit värt det.

Även om det är januari och det är lågsäsong så känner vi oss motiverade och laddade för en ny säsong.

Jag vill avsluta med att tacka alla som läser. Och inte minst de fantastiska människor som hjälper mig med att hålla igång sidan, ingen nämnd ingen glömd.

Tusen tack för att ni gjort detta möjligt i tre år.

Så bra är lagens svensksidor – här kommer det krävas att någon höjer sig
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna