- Annons -

Svemo har presenterat vilka som kommer arbeta med landslagen 2022

Tidigare idag meddelade Svemo hur upplägget för landslagen kommer se ut på ledarsidan. Bland annat kliver Linus Sundström in som bollplank för juniorlandslagen.

- Annons -

Svemo skriver på sin hemsida att man kommer jobba lite annorlunda när det gäller träningar och stöttning till förarna. I synnerhet de lite yngre förarna. Man vill även förbättra förutsättningarna för förarna. Därför har man knutit till sig några personer som man hoppas ska kunna bidra till just det.

När det gäller seniorlandslaget så kommer Morgan Andersson fortsatt vara den som har huvudansvaret. Svemo skriver på hemsidan att han har visat ett stort engagemang i många år och att det skapar en trygghet för de förare som ska köra internationellt.

Juniorlandslaget kommer ledas av Alexander Edberg. Edberg kom in i förbundskaptensrollen under säsongen 2021. Edberg har som bekant även han en speedwaykarriär i ryggen vilket gör att han har erfarenheter som efterfrågas i den nya satsningen Svemo gör.

Nytt i Juniorlandslaget är att Linus Sundström som tyvärr fick avsluta sin karriär på grund av skador den gångna säsongen ansluter som ett bollplank till juniorlandslaget. Svemo skriver på sin hemsida att Linus kommer dela med sig av sina erfarenheter både på och utanför banan till förare och ledare.

- Annons -

Stefan Bennesved kommer även han finnas med kring juniorerna. Svemo skriver att han har samlat på sig värdefull erfarenhet som han kan bidra med till förarna.

På 85cc och 250cc-sidan så kommer Rikard Jansson att vara förbundskapten. Svemo skriver att han han brinner för att alla ska utvecklas.

Magnus Sandberg blir assisterande till Rikard Jansson på ungdomssidan. Svemo skriver att Magnus verkligen brinner för ungdomarna och att han har skapat ett stort kontaktnät under sin tid som lagledare för flera lag.

Slutligen framgår det av Svemos pressrelease att Mikael Karlsson som är grenchef på Svemo kommer vara med och stötta landslagen på ett hörn med den erfarenhet som han har.

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna